Co je náš vztah zač?

Co je náš vztah zač?

Anotace: Posuďte... má to cenu?

Milióny rozchodů
Miliony podvodů
Spousta lží a klamaní
Jedno velké zklamání
Tvůj nezájem
A můj pláč
Pověz,
Co je náš vztah zač,
Moje touha
Tvoje zloba
Nezájem to zkusit znova
Má to ještě vůbec cenu
Zkoušet znovu zas
Poslouchat tvůj hlas
Trápit se
Jak roky dlouhé
Cítit pouze slzy pouhé?
Co pro Tebe znamenám,
Zavolám, řekneš: Co prudíš,
Přijdeš z hospody, mne budíš,
Bolest v srdci a můj pláč,
Pověz,
Co je náš vztah zač….

Říkáš: Nebreč, to ti nepomůže,
Tři roky jsi mi nedal růže,
O lásce se mluvit nedá,
Bolestí srdce usedá…

Žít spolu je tolik zvláštní,
Jak moc se snažím o tebe,
Pláču,
Volám o záchranu do nebe….
Autor Ammazonic, 14.09.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak na takovýho chlapa bych se teda rychle vykašlal!

14.09.2007 17:06:00 | blue

je pravda, že každý dělá chyby...ale ne každý se je snaží vymazat.., a pokud se nesnaží je smazat...nezaslouží si Tě...

14.09.2007 13:07:00 | říkali mi princezno

bud s námi a anděli
jeho pošli k jeteli
už se nezmění

14.09.2007 09:32:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí