Střípky lásky..........

Střípky lásky..........

Anotace: --------------------

Střípky,
Ty střípky lásky,
Já skládám jako puzzle,,
Nějak se mi to nedaří,
Tu šanci já vidím věru zle….

Asi se štěstí,
Ke mně otočilo zády,
Jsem jako listí,
Co zažilo ty pády…

Můj strom krvácí,
Má duše se ztrácí,
Pláču neštěstím,
Už to přeci vím,

Ty nepřijdeš,
Do mého srdce,
Ty usneš,
Na jiné ruce…

Asi to tak má být,
Já ale nepřestávám,
O tobě snít….

Pavlínko…
Autor Lumen, 14.09.2007
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně jsi vyjádřil stav své duše...držím palečky a usměj se :-))

14.09.2007 20:23:00 | Lorraine

krásný..

14.09.2007 14:48:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí