Vyznání

Vyznání

Anotace: tak tuhle básničku jsem napsala jednomu klukovi, kterej to měl pro svoji holku. Sice by bylo asi mnohel lepší kdyby ji napsal sám a od srdce, ale snad mu aspoň trochu pomohla.

Sbírka: Kdysi dávno

Už dlouho ti chci něco říci,
však pokaždé, když spatřím krásu tvou,
tak, jako vítr sfoukne svíci,
tak slova v ústech se mi rozplynou.

Obloha oblékla se v karmínový šat,
já předávám básni svou idey
a mám touhu tě dobývat,
tak jak Romeo svou Julii.

Tys má láska, tys má jediná,
tys ta, na kterou myslívám,
tys má hráz hříchu bez stavidla,
tys neřízená střela, loď bez kormidla.

Láska, řečeno prostě, jednoduše,
prostoupila naše duše.
Tvá jest lehká jak pírko z ptačí perutě,
proto ať zemřu, lásko, jestli zklamu tě...
Autor Polárka, 14.09.2007
Přečteno 802x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale psala jsi to ty, takže je v tom tvoje srdce!

14.09.2007 19:27:00 | blue

Pro lásku - vše.

14.09.2007 19:23:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí