Západ slunce

Západ slunce

Anotace: Pozorovat sluníčko s fajn osobou je prostě... fajn... Ovšem lepší by bylo, kdyby ta osoba byla blíž, potom totiž vznikají rozpory, jak to kdo vidí... Každopádně to byla moc hezká hra barev...

Pomeranč z oranžády
co se mi vloupal
do lesku vlasů
vidíš jako ohňostroj
co si zrovna hraje
na večerní maškarní.

Zlato reagovalo s látkou
kde neznáme složení
a modrá skalice
co se vylila na obloze
usychá deštěm ze západu
kde slunce chodí spát.

Umění vidět dva světy
ovládáme velice rádi
sny se mi plní
nakonec temně oranžová
mísí se s tou pomněnkou
co mi někdo vložil do očí.

Hlava mi nedává odpověď
kde vidíš tu zářivou rudou
a odlesk fialové
barvoslepost postihla člověka
co sídlí daleko předaleko
a rád myslí nočními hrami.

Žlutá
-
oranžová
-
červená
-
fialová
-
a konec…

Jeden bez druhého vidíme
pouhou část pravdy
kterou si přejeme slyšet.

A já chci znát
všechny ty barvy!

A chci
vidět láskou…
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí