Navrat

Navrat

Anotace: ***

Jsem doma,toto trvalo
potkala jsem lásku...
byla tak plachá a teď...
cítím ji vedle sebe...
na dosah ruky....
mohu se dotknout tebe.
Stále o tom nevíš,
jak jsi mi drahý,
jak vzácný to dar.
chci ti to říct brzy,
chci tě totiž milovat.
Autor jerabina, 15.09.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí