Láska

Láska

Anotace: Básnička... pro někoho... ale to už je dávno:-)

Spát se mi už tolik chtělo,
bezvládné bylo moje tělo...

Jak tak oči zavírám,
jediné co vidím,
je barevný stín...
Odkud tuto bytost znám?

Vždyt je to ten,
co ho tolik ráda mám!!

Vidím Tě ve dne,
vidím Tě v noci...
Jsem naprosto v tvojí moci...

Tak se mnou jemně zacházej,
a z cesty lásky nescházej...
Autor Tuttinka, 15.09.2007
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí