Dobrou noc!

Dobrou noc!

Anotace: Pokračovat či udělat tečku? :(

Přeji ti dobrou noc...
ať zapomeneš na náš smutek
ať se ti konečně vše vyjasní
aby černý mráček nad námi utek
ať necítíš mou bolest skrze tu vlastní

Přeji ti dobrou noc...
aby tě krásný sen navštívil
v něm já a ty budeme spolu
navždy jsi mi věrnost slíbil
ani stopa po tom prokletém bolu

Přeji ti dobrou noc...
kéž by vše bylo zase zpátky
ať rozmyslíš si, miláčku
jestli náš vztah nebyl ještě moc krátký
jestli pokračovat či udělat tečku

Posílám ti pusinku
na tvoje čelíčko
nikdy na tě nezapomenu
už sen se ti otírá o víčko...

Dobrou noc!
Autor Nessy, 15.09.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí