Túžba

Túžba

Anotace: ďakujem Ti..

Ty jediný máš pre mňa pochopenie
a vieš kam ma moja túžba ženie.
Vzbudil si vo mne túžbu
a ja znova mám v ušiach hudbu.

A predstavivosť,
aké túžila by som poznať miesta
už konečne viem,
kam vedie moja rojčivá cesta.

Vezmem ťa raz pod hladinu,
kde budeme spolu plávať,
nebude to na hodinu
a čas nebude rolu hrávať.

Len my dvaja v čírej vode
dve slnečnice na slobode.
dve bytosti hriešne spanilé,
dve telá k sebe tak pribilé.

Plávať si a bezstarostne do očí si pozerať
vzájomne si ich ticho obzerať
a strácať sa v nich s každým prílivom,
ktorý vyvrcholí túžbou našou v ňom.

Stačiť nám budú len oči
v ktorých neha sa zračiť.
Neha z neba
len pre teba..
Viac ti neviem dať,
i keď tá túžba je viac
než môžem Ti povedať.

Spoločne tie sny precítiť
spoločne ostať v nich žiť.
Autor avolanus, 15.09.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí