Nekřič!

Nekřič!

Anotace: Doufám, že budeš šťastná...

Prázdnota, zde střelný vznítil se prach
a nezbylo víc, než bolesti.
Vrány, poslové smrti z daleka,
trhají srdce na kusy.
Krev do klikatých stéká se drah,
já úpím v rámci možností,
v travinách nepoznám krůpěj krve od rosy.

Přes oči zatáhla se tma
tiše a ladně bez emocí…
Nekřič, není ti víc pomoci!
Jen lež a tiše v bolu umírej!
Nekaž život jiným…
Vždyť sám sis vinným!

To tys ji miloval, to tys líbal její rty…
Mohl si počítat snad,
že v zádech zůstane ti nůž,
žádnému na světě nezůstane hlad,
vždy objeví se ta úlisná chuť…

Tak chcípni si tu, na zlomené srdce!
Neotravuj svět tím přece!
Autor Bojador, 16.09.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neotravujes tim ani trochu, rozumim Ti velmi dobre, krasne..

23.09.2007 19:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí