takhle vypada laska

takhle vypada laska

Anotace: láska je hnutí,které nutí dva blázny do blbnutí...

TAKHLE VYPADA LASKA...

Když jsem te potkala,
vůbec jsem te neznala.
Ted už tě znám pár let
a nevyměnila bych tě ani za celý svět!

Miluji tě,lásko,víš?
a ty mne ani nevydíš.
Copak nevydíš jak se kvůli tobě trápím?
když tebe s jinou uvidím?!

Čekám až se vše změní
a my dva propadneme pokušení.
Pro tebe já své srdce otvírám
a dávám ti důvod proč jsi milován.

Láska je hnutí,
které dva blázny nutí do blbnutí...
Autor , 16.09.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí