Nemysli na nesmysly

Nemysli na nesmysly

Anotace: neboj se našeho štěstí...

Nemysli na nesmysly,
pokud jsi šťatsný, jak to je.
Věř, že mé srdce pro nikoho jiného
nebije.

Jsi zhmotněným snem,
noc co noc ses mi zdál.
Nic jiného si nepřeju,
než aby to tak bylo dál.

Nejsi dokonalý,
ani já ne - nikdo není.
Nebojím se toho, že se mé city
v blízké době změní.

Neboj se našeho štěstí!!
Autor Jiřina, 16.09.2007
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí