Uspávanka pro ctitele

Uspávanka pro ctitele

Anotace: ...

A vítr ví o lásce Tvé
Pro koho bije srdce mé
Když opouštíš mě… tak pomalu…
A políbíš mě pomálu?

Já nechci nikdy Tobě lhát,
Já vím,
Že máš mě hodně rád,
Však mne je těžké si získat..

A nebudu Ti v tomhle lhát,
Snad snadné získat úsměv můj,
Však o to těžší láskou mou,
Musel by ses hodně snažit,
Abych byla – srdcem – tvou…

Usínat s Tebou?
Čas od času..snad..

Jen nezkaž to –
Vím, že máš mne rád---

Tobě já však nechci lhát –
Spíš tělo než srdce umím dát…

Zadívej se mi do očí
A pochopíš…
Tam jizvy kdosi nadělal,
Bolavou, červivou skrýš..

Ty to asi ale víš.

Pokud se mě nebojíš –
Tak získávat mou lásku smíš-

Ty to ale dobře víš….

Tvůj úsměv a Tvé nadbíhání
Bez ničeho
Bez slastných skrání
Ale srdce máš,
To cítím,
V odrazu očí ho vidím..
Pokud mne budeš chvíli ctít,
Dobývat,,
Trpělivost mít
Pak jednou – jednou snad…
Vyprchá povrchnost i chlad..
Budu mít po lásce hlad..
Kdo ví?

Teď dobrou noc…
A jdi spát…
Autor Ammazonic, 17.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí