Jak kočka s myší

Jak kočka s myší

Anotace: .....

Jak kočka s myší,
Co špatně slyší,
Pohrávám si s Tebou tiše potají,
Tak jak to zlobivé holky dělají.

Hladím Tě, naději dávám,
Rychle mizím, rychle couvám,
Zvrácená
ve svých chutích,
kolísajících mých rtutích,
usínám sama bez Tebe, s jiným
usínám tiše, v neklidném tónu
a blížím se s jiným k horšímu ránu…

Jsem bez Tebe a je mi nádherně,
Tuším, že to nevíš,
Že srdcem svým jen hledíš,
Mne miluješ – to cítím…

Přesto mám pocit,
Že nevidím,
Kolik toho v srdci máš,
Příliš rychle jej otvíráš –

Já varuji Tě,
Ublížím Ti –
Tahám provázky a nití..

S tebou si hraji jak kočka s myší….
Autor Ammazonic, 17.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí