Chci

Chci

Anotace: ...

Chci Ti šeptem předčítat
láskyplné verše své
a stále a pořád dobývat
objemné srdce Tvé.
Chci aby stromy vrhaly
na nás temné stíny
a aby silný vítr zahnal
všechny naše splíny.
Chci s Tebou pozorovat létající
barevné motýly
a chci Ti nosit sladké bonbóny
a velké květiny.
Chci s tebou poslouchat
zurčící vodní kaskádu.
Chci abychom měli celé měsíce
stále dobrou náladu.
Chci vzpomínat na všechny naše
společně prožité dny
A taky chci vytvářet a uskutečňovat
naše převeliké sny.
Chci, abychom již nebyli
já a ty, ale my.
Chci jít za světlem a
nebát se tmy.
Chci se s Tebou milovat ve vůni
lechtající trávy,
aby naše láska byla zosobněním
žhavé lávy.
Chci se s tebou dívat na chladnou
noční oblohu
a potom celé hodiny hledat naší
oblíbenou polohu.
Chci věřit, že jsi přenádherný anděl,
který spadl z nebe
A opakovat ti den co den „Miluji Tě“
a nebýt bez Tebe.
Autor no one, 17.09.2007
Přečteno 667x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí