vzpomínky

vzpomínky

Anotace: není co dodat...

Vzpomínka z dálky,
myšlenka z blízka,
Martínku komu se stýská?

Jedna letí vedle druhé,
to je to jediný co zbude?
Proč musím milovat tebe,
proč vidím jen černé nebe.

Jsi andílek a ďáblík v jednom,
nejsem smutná neboj,
jen občas malá slza spadne,
jen trochu jsem na dně.

Chci opět vidět modré nebe,
však sníh v srdci zebe,
když nemůžu mít tebe.

Slyším tisíce jiných jmen,
ale ty jsi ten supermen,
tebe mám ráda,
ty však často ukazuješ záda.

Mít tebe u sebe jen,
to je ten Áji sen,
však nevrátí se již,
a ty neřekneš,
my to překonáme uvidíš.
Autor Aluna, 17.09.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí