nikam nechci..

nikam nechci..

Anotace: ale musím.. chce pauzu tak když odjedu bude mít dost času si to uvědomit..

Odjezd čeká mě,
Stále hledám tě,
Jsi slza,
Mého oka,

Proto nikdy nezabrečím,
Abych tě ještě víc neztratil,
Už nikdy nezničím,
Jako dnes, když jsem zradil,

odjéct musím!
bude to ale řešením?
je to potřebné!
to vím.

Nesmím se tě ptát,
Jediné řvát,
Nemůžu ti psát,
V noci nespát,

Čekat musím,
Moc ale neumím,
Jak sníh na zimu,
Až tebe obejmu,

Týden tu nebudu,
Co bez tebe?
Sám usínat budu,
a hledět na nebe!

Už abych se vrátil….
Autor March, 17.09.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět smutné,snad brzy bude lépe drží palečky March.

19.09.2007 10:36:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí