Musím

Musím

Anotace: jen další z mých pesimistických výtvorů

Musím zapomenout
už mi nevolej…
Musím zapomenout
už mi nepiš…
Musím zapomenout
mé jméno neříkej…
Musím zapomenout
už mně nelíbej…
Musím zapomenout
nechci myslet na tebe…
Chci zapomenout
a žít bez tebe.
Bez tvých polibků
Bez tvých doteků
Bez tvých pohledů
Musím zapomenout
na nás dva…
Chci být sama,
bez tebe, bez nikoho…
Jen sama…
Vzdám se života…
Vzdám se sebe…
Vzdám se kamarádů…
Jen když to dokážu,
a nebudu myslet na tebe…
Trápím se bez tebe,
trápím se s tebou…
Chci být zase sama sebou.
Nedokážu myslet na nic a nikoho,
kromě tebe…
Mé srdce je bolavé
a tváře bledé.
A to jen když si vzpomenu na tebe…
Autor janiolek, 17.09.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí