Růže (Omluva)

Růže (Omluva)

Anotace: Takhle to taky může dopadnout, když se kluk jde omluvit holce a ta dělá uraženou…:D

Dones mi 3 růže,
jen na tohle se zmůže?!
Za to co mi udělal,
bude pykat pěkně dál!

Přitom tady brečím,
že nepřijde už s ničím.
Kdyby aspoň zavolal,
a pěkně se omlouval.

Řekni mi pouze,
zda je to stav nouze.
…Přemýšlím…

Tak mi přines plyšáka,
a já na něj hulákám:
Tohle teda nespraví,
žádný zvíře plyšový!!!

Donesli mi jeho parte,
hulákám: Ty ignorante!
Cos to sakra udělal?!
…Pořádně Tě vylekal.

Řekni mi pouze,
zda to bylo z nouze.
…Přemýšlím…
Autor Raphael, 17.09.2007
Přečteno 729x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to neni psaný z vlastní zkušenosti :D naštěstí

18.09.2007 21:15:00 | Raphael

Juj tak to bylo good, pěkně napsaný a tak trochu tě chápu...

18.09.2007 13:50:00 | Villonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí