Tažní ptáci

Tažní ptáci

Anotace: Taková blbost.Když někoho máte rádi a cítíte, že mu svou láskou berete volnost, možná je lepší nechat ho jít.

Koukni se z okna,
vidíš krásu mraků?
Neříkej znova,
že chtěla bys být,
v hejně tažných ptáků,
sedících na majáku.

Koukni se!
Vidíš krásu stromů?
Neříkej,
že nevrátíš se domů.

Koukám z okna,
vidím tvoje oči,
říkáš, ať je neopouštím.

Pustil jsem tě do světa,
ale zpátky nikdo nelétá.
Nedržel jsem tvojí ruku,
vzpomeň na mě za pár roků ;)
Autor Raphael, 17.09.2007
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím že nezapomene..

03.01.2008 11:14:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí