Napětí

Napětí

Anotace: Jeho nerozhodnost a nerozvážnost zabila náš vztah

NAPĚTÍ

Chtěla bych odpověď Tvoji znát,
jestli mě máš ještě rád
Jestli i po delší době naše srdce bijí

Mé city znáš,
s láskou k Tobě bych přeplula i oceán
Tvé srdce však mlčí,
jako bys páskou pusu zalepenou mělo,
já nevím,
co cítíš
a proč mlčíš

Jako by dvě osoby v jedné se skrývaly
a Tvá slova si protiřečí
Já tu druhou postavu v Tobě proklínám,
protože jen díky ní vždy slzy v očích mám

Slova Tvá,
ať opustí tu zamčenou bránu
a ty promluv,
pak něco zvím,
mé srdce buď se krví zaplaví,
když to zabolí
anebo radostí poskočí
a oči mé zajiskří
Autor Véjinka, 17.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí