Smutek

Smutek

Anotace: ....

Láska ja všemocná,
láska je zlomocná,
láska jen bolí,
slzy se při ní roní.
Srdce chřadne,
tvář ti zbledne,
radost zvadne,
ruka zchladne,
oči oslepnou,
ústa zamlknou...
Autor Trinny, 18.09.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí