pro nas laska neplati

pro nas laska neplati

Anotace: pro nas laska neplati jsme jini

PRO NÁS LÁSKA NEPLATÍ

Jednou na to přijdeš,
na to co už dávno nechápeš.
To co nechápeš je LÁSKA,
která je tak krásná.

Měli jsme se rádi,
ale jsme už jen kamarádi!
Až na nás ta láska znovu příjde,
bude už každý jinde.

A každý z jiným člověkem
s rozlišným věkem.

Z láskou je vše pěkné,
ale my dva
jsme jako
ryby leklé,
co lásku neznají!!!

Pro nás láska neplatí,jsme JINÍ...
Autor , 18.09.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí