Znáš ten pocit..

Znáš ten pocit..

Anotace: Na rozloučenou někomu, kdo nemůže být skutečný..

Znáš ten pocit,
kdy chceš ale nemůžeš nic udělat?
To jsem cítila,
když se za tebou zaklaply dveře..

Znáš ten pocit,
kdy jsi s osůbkou, která ti dává vše jen svou přítomností?
To cítím,
když jsme spolu..

Znáš ten pocit,
kdy si nejsi jistý ničím a nikým?
To cítím,
když ti začne vybrovat kapsa s tím ohavným strojem..

Znáš ten pocit,
kdy bys určitý okamžik nevyměnil za nic na světě?
To cítím vždy,
když se usměješ..

Děkuju..
Autor reklamaNAsny, 18.09.2007
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Chonglee, C.alwen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

milé:)

22.02.2008 01:59:00 | C.alwen

Hezký vzkaz. A originální :-)

18.09.2007 19:59:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí