Nelži...

Nelži...

Anotace: ...

Nelži že Ti chybím,
nelži že pláčeš!
Neříkej, ať Tě políbím,
neříkej mi nic!
Nechci slýchat lži,
nechci být za vola!
Proč až teď,
proč já byl vždy první kdo zavolá!?
Zradila jsi,
srdce jsi zlomila!
Naši lásku,
tu navždy jsi pohřbila!
Nenaříkej...
Již nic nezpravíš!
Autor Dindane, 19.09.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí