Oprosti se

Oprosti se

Anotace: ode mě...

Kryt svůj
Sama v sobě hledám
Inspirace
Bez naděje
Vyteče má horká láva
Která jen Tvé srdce hřeje
Vyteče a nevrátí se
Oprostí se
Od Tebe
Nevrátí se
Nezmítá se
V srdci zkrátka není
Co Tvé city změní
Když ne horké chvění
Založené na citech jiné
Když má láska navždy hyne?

Nebudu Ti ubližovat
Konec
Je to poslední
Ať v srdci Tvém se rozední
to přeji Ti
Chci jiného
Toho co je teď v mém srdci,
Ano, toho samého…

Ty to nejsi, omlouvám se
A dušičku mou netrap
Ať nemusím Ti říct
Sbohem buď,
Když jsi srab….
Autor Ammazonic, 19.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí