ja a ty...

ja a ty...

Anotace: nekdy je to tezke...

JÁ A TY

Když jsem tě poprvé viděla,
byl jsi jako anděl s křídly.
Byla jsem smutná,že jsem tě neměla
a proto jsem brečela dny,týdny...

Když jsi na mě promluvil,
zkameněla sem touhou mít tě,
byla jsem ráda,že jsi se mnou mluvil,
měla jsem chut-slíbat tě.

Když se mé oči setkaly s tvými
a úsměv jsme si vyměnily...
Měla jsem chut spojit rty mé s tvými,
když jsme se tenkrát viděli.

TED VÍM,ŽE LÁSKA JE KRÁSNÁ!!!
Autor , 19.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí