Zhasněte světla světa

Zhasněte světla světa

Anotace: samozřejmě o nás dvou, sluníčko. Přeci jen už bylo těch smutných bísniček i na mě moc, a tak jsem to musel zase trochu změnit. Ber tu báseň trochu s nadsázkou:-)

Zhasněte světla světa,
my tu cheme být sami,
ať není slyšet věta,
že se máme rádi,
v soukromí chcem' se líbat,
bez očí okolních,
v soukromí chcem' si zpívat,
písně v tónech milostných,
ukryjte naše vzkazy,
do tajného písma,
že běháme nazí,
než na obzoru svítá,
zakryjte naše těla,
do rudých květů z růží,
ať jsou celá červená,
na naší bílé kůži,
zavřete svoje oči,
a vypněte si zvuk,
příjdou nepřístojnosti,
a bude menší hluk,
zhasněnte světla světa,
uhaste všechny ohně,
zde se láska střetá,
s vášní, které je hodně!
zhasnětě všechna světla...
Autor Muta cum liquida, 19.09.2007
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zhasněte všechna světla - ať zazáří tu Láska :)

20.09.2007 14:03:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí