Stesk

Stesk

Anotace: Láska nepřináší jen radost...

Po tváři mi slzy stékají,
když vzpomínám na tebe.
Někdy zdáš se mi vzdálenější
než samotné nebe.

Když mně objímáš či líbáš
je to moc krásné,
ale když mi odcházíš,
skoro všechno to zhasne.

Jsi jako paprsek Slunce,
který prozíří celý můj den.
Jsi jako ten nejnádhernější sen,
který se mi může zdát jen.

Ač tato báseň není nijak úžasná,
věř, že podle pravdy je napsaná.
Autor angel.michelle, 19.09.2007
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí