Vzpomínka na tábor

Vzpomínka na tábor

Anotace: V týhle básničce sou hlášky, který nepochopí ten kdo tam nebyl, tak jen kdyby vám to znělo divně:-)

Dívám se na plakát, co visí na zdi,
připadám si jako veverka bez oříšku,
ten oříšek jsi Ty...

"Čuč na to"

K životu Tě potřebuju,
stejně jako ona jej,
řkni: proč se nám to tolik kazí?
copak nejsme si dost drazí?
Ani jednomu nám není nej....

"Je mi zle, jdu to vyhodit!"

Ty hloupé nedorozumění naše,
jsou ještě horší než-li hádky,
jsou jako horká kaše-
spálíš se a ani nevíš jak...

"Já potkal krásnou.."

Už 14 dní jsem neviděla,
jak se na mě usmíváš,
už dva týdny jsem neslyšela,
když říkáš jak rád mě máš...

"Já bych Ti ten kamínek dal...."

Tak prosím at už příjde,
to naše vysněné setkání,
doufám, že co nejdřív příjde,
těch nesmyslů žvatlání...

"To je rozhovor jak noha!"

Přes den už si myslívám,
že je všechno ztraceno...
večer pocitu nabývám,
že nic není sečteno.
Vím, že Tě zase uvidím,
a vím, že to bude brzy.
usměju se - a taky vím,
že nejsou třeba slzy.

"Tutti, brečíš nebo se směješ?"

Posílám Ti velkou pusu,
at si brzy vzpomeneš,
třeba jen na chvíli v klusu,
na mě, na nás, na tábor,
už nikdy nezapomeneš...
Autor Tuttinka, 19.09.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí