Vyhrál jsi

Vyhrál jsi

Anotace: tak jsi vyhrál, ze života...

Bývala jsem plná žádosti,
Žila pro tvé něžné milosti,
Ale už nemůžu, už to nesnesu
Neboj, tíhu chyby já si ponesu…
Bohužel se mi to nezdá,
Cítíš se jak hvězda?

Teď už máš důvod,
Aby jsi se smál,
Tak jsi vyhrál,
Konečně král!

Mé oči plné trní,
No dobře, tak jsi první,
Gratuluju a aniž bych tě proklela,
Táhni pryč směrem - do pekla.
Autor tyxka, 19.09.2007
Přečteno 741x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí