Když ji miluješ, není co řešit.

Když ji miluješ, není co řešit.

Anotace: Kratičká...

Když ji miluješ, není co řešit.
Když ji miluješ, není proč hřešit.
Ostatní věci ani nevnímáme,
když toho pravého či pravou na blízku máme.
Láska je zákledním kamenem světa,
láska- slovo které nepopíše žádná věta.

Těžko se mi píše o lásce,
ten okamžik nezachytíš na pásce.
Když dvakrát jsem ji zažil jen,
ta druhá nechce stále ven.
Autor JR, 19.09.2007
Přečteno 492x
Tipy 1
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda pravdoucí . . .

25.11.2013 22:23:25 | lostris

Krasne jsi to napsal .

20.09.2007 20:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí