Úvěr na lásku

Úvěr na lásku

Anotace: Každý máme své přání..

Světlo bliklo
mám k němu přání,
zůstaň ještě a utiš mé zklamání.

Zrychlený dech, můj profi úvěr
úvěr na lásku,
splátku na památku.

Konto zvýším, tím že s tebou zůstanu,
/ riskantní plán /
chci toho nechat, ale vím
že nenechám.
Autor Pišák, 19.09.2007
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí