Síla

Síla

Anotace: znovu chtěla bych ji objevit...

Chtěla bych se vrátit, ale kam?
Můj život je jen dobře zahraný klam!
Když zdálo by se, že jsem štastná,
směji se, uvnitř sem však prázdná.

Jak prskavka, co v ruce dohořívá,
jak svíčka téměř vyhořelá.
I mě dochází síla,
co se tak těžce získává.

A znovu objevit ji bývá těžší a těžší.
Smutek rány prohloubí,
a srdce nic neutěší.
Jak ráda našla bych znovu chuť k životu,
jen nevím jestli to dovedu...
Autor Kariš, 19.09.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí