Lačná touha

Lačná touha

Anotace: ...zase jsem nemohl v noci spát...

Utápím se lačnou touhou po Tvé svůdné chuti,
jediným hříchem smáčím každý kousek svého těla,
bezesná noc jen myšlenky na Tebe mi stále nutí,
měsíční svit nade mnou rozprostřel svá lesklá křídla.

Přemlouvám ten srp mých nadějí,
ať unese Tě tajně ke mně, do mých dlaní,
kde Tvá ústa plná němých vášní,
líbal bych až do svítání.

Pak uprosil bych první ranní svit,
ať zavede mě na všechna Tvá utajená místa,
Ty z kalichu svého těla dala by jsi mi rozkoš pít,
já vypít bych ho chtěl úplně až do dna...nenasyta.
Autor symphonicsoul, 20.09.2007
Přečteno 585x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, wigi.sama
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Málem jsi mi zastavil dech, až mě Tvoje slova pohladila na líce:o) Takovou báseň by si mohla přát každá

07.08.2009 20:12:00 | wigi.sama

Krasne citove a hluboke...

20.09.2007 19:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí