Konec

Konec

Proč všechno končí co začíná,
proč vztah co byl jak růže,
je jak zvadlá květina...
copak takhle to skončit může?

Ano, já chtěl jsem svobodu,
svobodu se závazkem,
do balónku spolu lijeme vodu,
a teď ho prasknem.

Miluji Tě, ale je to málo,
všechny sny rozpadly se v prach,
ve snech často o tobě se mi zdálo,
nedokázal jsem udržet si tenhle vztah.

Samota...to je to co teď chci,
nikdo nenahradí ideál,
už nikdy neobejmu tě po malé nevinné při,
tak sbohem...je čas jít sám dál.
Autor Emil S-c-l-a-v-i-u-s, 20.09.2007
Přečteno 384x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí