Ortel

Ortel

Anotace: To je vše co ti chci říct...

Západ slunce u mořského pobřeží,
je jak láska, která s námi
ránem poběží.

S Tebou vstávat, s Tebou usínat,
na krásy světa
štěstím se usmívat,
tisknout se k tobě, šeptat slova - lásko chci tě!!

Poskládat střípky krásných okamžiků,
východ slunce, moře a poušť,
měsíc a hvězdy,
když není nám dáno spolu spatřit..

Už vyřkli nám ortel,
nebudem k sobě nikdy patřit..

Proto píšu básně
/pro Tebe /
miluju tě , v srdci zůstaneš mi
navždy..
Vím, že nikdy
nemůžu zapomenout, lásko
/ na Tebe /
Autor Pišák, 20.09.2007
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí