Nejsem básník.

Nejsem básník.

Anotace: Já už prostě nevím jak dál...

Nejsem básník, a přesto básně skládám,
nejsem sáskař, a přesto čísla hádám.
Nejsem skladatel, abych hudbu komponoval,
nejsem detektiv, abych přímí důkazy pospojoval.
Jsem pouze člověk, který miluje
a za svou lásku neskutečně bojuje.
Můj boj je ale velmi těžký...
jak mám dohonit vlak, když jdu pěšky?
Máš vztah je definován jako přátelství,
kolik ale tato definice obsahuje lstí?
Nemůžu pusu ji dát, když nevím jestli mě miluje..
mohu jen doufat, že můj cit též opětuje.
Přemýšlím ve dne v noci jak říct ti to mám
že už v žádném případě nechci být sám.
Nejsem básník, a přesto se snažím básně skládat.
Nevím co ke mě cítíš a tak se snažím jenom hádat.
Nejsem skladatel, a přesto hudbu komponuju,
a za to, že budu moc ti říct "Miluji tě" pořád bojuju
Autor k2pm, 20.09.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí