Slzy

Slzy

Anotace: Posuďte sami

V slzách je láska,
V slzách je hřích,
V slzách je bolest,
V slzách je smích.

Láska – tak moc ho milovala,
Hřích – jiného přitom objímala.
Bolest – už ji nechce, je bez naděje,
Smích – on má teď jinou a šťastně se směje.

V slzách je láska,
V slzách je hřích,
V slzách je bolest,
V slzách je smích.

Láska – nikoho lepšího už nikdy nepotká,
Hřích – od nikoho jiného se políbit nenechá.
Bolest – ukončí život v budouchích dnech,
Smích – a při vzpomínce na něj, zemře s úsměvem na rtech.
Autor Skořicová princezna, 20.09.2007
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Traci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí