Ublížení

Ublížení

Slza černá jako uhel stéká po bílé tváři,
Dříve to byl obličej co se smál, byť už nezáří.
Rty rudé se již dávno nesmějí,
Teď „Miluji Tě!“ ,hořce šeptají.
Dívence překrásné ublížil chlapec,
Jenž lásku její si nezasloužil.
Pouze pohrát s ní si chtěl
a tak moc jí ublížil!
Ona nezná důvod, proč žít dál,
Pálí ji ta místa kde se jí dotýkal.
Ona mu dala vše a on ji zradil,
V dívčině srdci lásku navždy zabil.
Dívka krásná jako obrázek se do konce života neusmála
A lásku svého života nikdy milovat nepřestala.
Autor Skořicová princezna, 20.09.2007
Přečteno 521x
Tipy 1
Poslední tipující: Traci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí