Raj bláznov.

Raj bláznov.

Anotace: Asi takto vymyslené..

Chcem od teba pohladenie
a cítiť tela chvenie.
Chcem od teba viac
teraz ba aj o mesiac.
Chytíme sa za ruky
a precítime tie muky.

Vravíš, že láskať ma chceš
a ja po tebe túžim tiež.
Teším sa na nové ráno
viem, že ti poviem áno!

Áno na spojenie našich perí
vo verande našich dverí.

Teším sa na ten deň
Ten v ktorý ja tuším len.
Na deň,
ak zahalíme sa do ríše snov,
kde blázni majú moc
v kraji, kde budeš iba môj
a budeme mať zas krásnu noc..

Noc lásky a objatí len pre seba
noc nehy kde iných netreba.
Autor avolanus, 21.09.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí