Amor

Amor

Anotace: Písnička:-D

Jsem slepý Amor, co střílí šíp,
rač to neřeš, snad bude líp...
Jsem Amor co nic nevidí,
Jsem to já, kdo střílí do lidí!!
Oči mi zavázali, cestu neukázali,
tak co mám dělat dál,
když lásku chci dál dát?
Mám jen sedět,
nedávat, ale brát?

Tohle není vůbec pro mě!
To raděj budu střílet po tmě...

Jsem Amor, co střílí šíp,
rač to neřeš, snad bude líp,
na lásku se nezapomíná,
možná někdy umírá...

Řekls : "S Bohem", však Boha neznám,
řekls: "Kristepane", však víru nemám...
Věřit jsem už přestala,
ted se do pekel lásky dostala...

Jsem slepý Amor co střílí šíp,
už mi nikdy nebude líp...
Na lásku umřu...
na pohřbu chci hrát píseň,
v které bude cítit smutek,
krutá láska a s ní tíseň...
Autor Tuttinka, 21.09.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký nápad...

22.09.2007 06:55:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí