Jsi mé nebe

Jsi mé nebe

Anotace: Pro všechny, co milují oblohu a mají milovanou osobu!

Ležím na měkké trávě,
dívám se do mraků,
studuji celou oblohu,
pohyby bílých beránků.

Každý má svou osobnost,
každý se něčemu podobá,
však v každém mraku jsi ty-
věř tomu, to není náhoda!

I když jsi kilometry jinde,
než tam, kde jsem já,
cítím, že jsi pořád u mě,
opojený láskou ten pocit zná.

Vznáším se blíž k tobě,
blíž k oblakům bílým.
Navždy zůstaneš mým nebem,
při hvězdách ti to slíbím.
Autor svacinka.A, 21.09.2007
Přečteno 641x
Tipy 2
Poslední tipující: atom6
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí