Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ...

Ať noční říše
nechá tě krásně spát
šeptám do snění ti tiše
nezapomeň, že někdo tě tu má rád

Přeji krásnou dobrou noc
ať provází tě štěstí hvězda
co ve snech má čarovnou moc
ať dnešní sen přinese co jiným se nezdá…
Autor A.N.Y., 21.09.2007
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí