Bohém

Bohém

Anotace: ...............

Bohém prý jsem,
tvrdí to lidé o mě,
však v lásku věřím,
čistou jak nebe,
/
mnoho marnosti,
smutku a radosti,
nálady se střídají,
tomuhle naivnímu snílkovi,
/
jen barev spousty,
používám na obrazy,
to co vidí oči,
s nich krásná díla ruce dělají,
realitu nebeskou,
bohužel i pekelnou….
/
Žiji pro krásné věci,
jedno řemeslo nejhezčí,
což je umění lásky.
Autor Vlk v rouše, 22.09.2007
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trocha snění nezabije:-)

23.09.2007 22:03:00 | Nikytu

Et peut-etre... je t`ai subjougée...

22.09.2007 13:01:00 | Já Esther Ruth

Jsi bohém slova...

22.09.2007 12:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí