Dobrý den

Dobrý den

Anotace: Lásko, přeju nám i světu dobrý den.

Dobrý den, dobrý den,
skončil dlouhý sen,
vítá nás slunce záření.

Lásko hřej, lásko hřej,
jemně si se mnou hrej,
dříve než dojde k setmění

Už nejsi jenom pouhým snem,
vyrazíme spolu někam ven,
Pán bůh nám popřál dobrý den.
Na sebe nezapomenem!

Dobrý den, dobrý den
dnes vítězí nade zlem,
svatí naši lásku hlidají.

Lásko hřej, lásko hřej,
neplakej, jen se směj,
dnes hvězdy štěstí padají

Toužíš-li po mně tak si mě vem
budeme spolu v dobrém i zlém.
Dnes probudím tě polibkem -
Přeju nám i světu "Dobrý den!"

Dobrý den..
Autor Gazda, 22.09.2007
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Schukr00
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí