Chci být tvůj...

Chci být tvůj...

Anotace: snad se bude líbit...;-)

Chci být tvůj,
srdce ti dát.
Nechat se tvou láskou,
nechat se hřát.
Něžně Tě líbat,
ještě něžněji hladit.
S Tebou se smát
a stále mazlit.
Ve dne na Tebe myslet,
v noci si zdát.
Neustále opakovat,
jak tě miluji,mám rád.
Autor Dindane, 22.09.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí