Životní láska

Životní láska

Anotace: Takto jsem si představovala svůj život,když jsem byla malá

Setkají se kluk s dívkou,
a hned jsou probodnuti láskyplnou dýkou.
On je omámen jí,
ona je omámena jím.
Láska na první pohled,
dva se zamilují hned.
Na první týden si domluví schůzku,
cit dál jde nahoru o schůdku.
Rozdíli jsou mezi nimi velké,
ale rozumí si jako prvně.
Druhý den bez sebe nemohou být,
přemýšlí jestli spát či bdít.
Třetí den jsou láskou popletení,
proto si nejraději zavolají.
Sjednají další randíčko,
oba přichází jak na peříčku.
Láskou se omámili,že by se nejradši navzájem snědli.
Objímají se,líbají,hladí,
konečně jsou vedle druhého šťastni.
Jdou si někam sednout,
a pak spolu domů uprchnout.
A najednou se to stane,
Ti dva si řeknou "MILUJU TĚ"!
Kluk pozve dívku k sobě,
a ráno se vzbudí vedle sebe.
Za půl roku si řeknou "ANO",
a mají možná na dalších padesát let vystaráno.
Za rok mají miminko,
a všichni kdysi mladé dívce říkají maminko.
Za dvacet let jsou z nich dědeček a babička,
kteří jsou pyšní na svá vnoučátka.
Za dalších padesát let mají pravnoučátka,
jenže už je nejspíš neviděla.
Zvony kostela dozvonily,
a životy těchto kdysi mladých lidí,
jsou navždy pochovány.
Autor srdce, 23.09.2007
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký nápad...

25.09.2007 08:30:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí