Ty

Ty

Anotace: Básnička která patří mému miláčkovi...

Na rukou mám vůni tvého těla,
v ústech jemnou chuť tvých rtů.
Já za to miláčku nemůžu,
že tě tak šíleně miluju.
To si někdo s mým srdcem hrál,
že všude vidím tvojí tvář.
Schází mi tvůj pohled,
stýská se mi po tvém těle,
stýská se mi po tobě.
A tak píšu básničku od srdce
a chci ti říct,
že Miluji Tě.
Autor Pájík, 21.05.2005
Přečteno 4383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (34x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí