Chci jít dál

Chci jít dál

Anotace: tak tohle je docela smutná básnička, díky ní jsem začala nový život

Proč říkám chci, když nechci?
Musím, tak to má být.
Ty budeš sám a já?
Budu sama…
Asi to tak má být.
Byla jsem šťastná,
to mi věř.
Ale dál to tak nejde..
Vím, že jsi mě vždycky miloval,
a chvíle strávené s tebou,
byly ty nejhezčí…
Ani nevím proč ti to říkám…
Ta láska co ve mně plane,
nejspíš hořet nepřestane,
ale musím se pokusit jí uhasit.
Už nemůžu dál.
Doufala jsem,
Že jednou budeš můj a já tvá.
Ale to trápení už příliš dlouho trvá.
měl jsi mě mít jen pro sebe…
byl jsi celý můj život…
….
Ale teď už to tak nejde…
Už nemůžu dál –
tě milovat, ani se s tebou kamarádit...
Srdce by mě bolelo,
kdybych tě viděla s jinou randit…
Jednoduše to utnu, zazvonil zvonec…
Krásná pohádka, ale smutný konec…
I to se někdy stává
to je realita.
Chci zpět své růžové brýle,
a kde je má naivita?
Sama a ztrápená kráčím dál…
Je mi smutno, ale to jednou překonám.
Ber to jako dopis na rozloučenou
A buď šťasten s jinou ženou.
Autor janiolek, 23.09.2007
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí