Končím

Končím

Anotace: no coment, trochu nespisovná

To se ti povedlo
Fakt ses předvedl
Ani telefon jsi mi nezvedl
Proč to tak bolí?
Byl to podraz
Strašně mě to vzalo
Není to jen odraz
Toho co se stalo.
Vibrace, melodie
Přišla mi zpráva.
Je od tebe,
Nepsals mi od rána.
Strašně se těším
Až si ji přečtu
A zjistím,
Že chceš mně furt.
Ale to se nestalo
To jsem se nedočetla,
Po tváři slza mi stekla
Jen co jsem si přečetla
Řádek první…
Dál jsem číst nechtěla
A přesto jsem četla
Další slza po tváři mi stekla
Byla jsem v údivu
Totálně mimo
Když jsem se dočetla
že chceš jinou
jsem totálně v prdeli
vůbec nic nechápu
nejlepší kamarádce
esemesku nacvakám
abych ji řekla
že další sílu nemám,
že jsem v koncích
a náladu už nemám
dál žít
není pro koho
lépe by mi bylo
20 metrů hluboko
pod zemí
končím já nemám chuť
déle to snášet
končím
sbohem
měla jsem tě ráda
Autor janiolek, 23.09.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí